Våra läsare - dina kunder!

När du annonserar i TIDNINGEN når du främst läsare i Eslöv, Höör, Hörby, Sjöbo, Svalöv, Klippan, Kävlinge och Perstorp. TIDNINGEN distribueras till utvalda hushåll, kommunkontor, samarbetspartners och publika platser. Den finns också att hämta hos våra "Tidningsställen". TIDNINGEN är en månadspublikation i tabloidformat med lång liggetid. Ett innehåll baserat på närproducerade läsupplevelser som sparas.

Jessica Falk heter jag som ansvarar för försäljningen och du är varmt välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om möjligheterna att annonsera i TIDNINGEN.

Ring mig på 0766-06 71 29 

Hur vill du ha din annons?

När du bokar en annons hos oss ingår annonsproduktion i priset. Det är viktigt för oss att du blir nöjd med din investering och därför ser vi det som självklart att hjälpa dig med utformningen. Det är långt ifrån alla som har en egen reklambyrå.
Du kan lämna in en högupplöst tryckfärdig annons om det finns att tillgå, eller så mejlar du pusselbitarna till mig och väntar på ett annonsförslag. Din logotyp, bild/bilder och önskemål kring text och budskap, det är det enda som behövs. Behöver du råd så slå en signal.
Jag heter Lars Falk och har arbetat med reklam, marknadsföring och kommunikation sedan mitten på åttiotalet. Min specialitet är varumärkesbyggande. Behöver du något annat än annonsering så är ateljén behjälplig med det mesta inom traditionell reklambyråverksamhet.